hemma.punt.nl
Snödroppe

Het is al weer maart en de winter lijkt nu aan zijn eind te lopen. Een milde winter hebben we gehad. Er ligt nog een beetje sneeuw op schaduwplekken maar ook de eerste sneeuwklokjes komen tevoorschijn. In het zweeds heten ze 'snödroppe', letterlijk vertaald sneeuwdruppel. Ook de dagen worden nu weer langer. Als we 's ochtends weggaan is het al licht en 's middags kunnen we nog een wandeling maken voordat het weer donker wordt (om ca 18.15).

Dacht nooit dat ik er zoveel last van had maar afgelopen herfst kreeg ik toch wel wat last van die donkere dagen. Toen heb ik voor het eerst in mijn leven een pot met voedingssupplementen gekocht! Of het echt heeft geholpen weet ik niet maar achteraf bleek er meer aan de hand te zijn. Laat ik het zo zeggen, we zijn niet alleen verhuisd naar Småland- bekend van de vele stenen- ook mijn galblaas blijk nu vol te zitten met stenen en daar heb ik een aantal keren flinke koliekpijn van gehad. Woensdag 18 maart staat de operatie gepland, dan wordt de galblaas operatief verwijderd.

Reacties

feya op 08-03-2015 06:26

Ja, lekker he,dat de lente weer in zicht komt! Wat vervelend van die galstenen...veel sterkte alvast met de operatie en beterschap!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl