hemma.punt.nl
Omzagen of omvallen

De afgelopen weken is Thomas vrij geweest en heeft een stuk of 30 dennenbomen omgezaagd. Zaterdagochtend kwam Mats helpen met een machine om de bomen uit het bos te halen en langs de weg te verzamelen. Een bosbouw-bedrijf komt ze dan later halen.

 

Je ziet het verschil denk ik wel. De eerste foto is zaterdagochtend gemaakt en de tweede foto zondagmiddag. De sneeuw komt en gaat om het zo maar te zeggen.

Zaterdagmiddag net toen ze klaar waren begon de wind aan te halen. De rest van de middag, avond en nacht heeft de storm Egon huisgehouden. Zelf zaten we 's middags een aantal uren zonder stroom en slapen wilde 's avonds ook niet echt omdat het huis zo kraakte en het voelde alsof het dak er af zou waaien. In de omgeving zijn veel wegen niet begaanbaar omdat er bomen overheen gevallen zijn. De regio Småland- waar wij ook wonen- is het ergst getroffen. Afgelopen week was het net in het nieuws dat het nu 10 jaar geleden was dat de storm/orkaan Gudrun heerste. Vandaag lees ik in de media dat Egon nog niks was vergeleken bij die storm in januari 2005. Wat moet dat angstig zijn geweest om mee te maken.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl