hemma.punt.nl
Nazomer

Genietend van de laatste bloeiende zomerbloemen kijken we terug op een heerlijke zomer met veel zon en zwemmen. Driss blijkt ook graag te mogen zwemmen. Gelukkig maar want met die warmte was dat voor hem ook een goede manier om af te koelen. Het vakantiehuis dat we hier op het erf hebben is een aantal weken verhuurd. Erg leuke ontmoetingen met onze gasten moet ik zeggen. De boekingen gaan via de mail dus het is altijd even spannend wie er komt.

Berber en Rense zijn ook voor het eerst zelf naar Nederland gevlogen. De verbinding Växjö-Schiphol met Estonian Air was perfect. Ongeveer een uurtje rijden vanaf hier, een dik uur vliegen en vanaf Amsterdam is het ook niet meer zo ver naar Fryslân. Hun grootste angst was wel dat Pake en Beppe niet op Schiphol zouden staan. Maar die stonden er natuurlijk ruim op tijd en wat ik van mijn moeder begreep viel er zichtbaar een last van hun schouders toen ze mormor en morfar daar zagen staan. Na twee weken vakantievieren hebben wij ze weer uit Nederland gehaald met afsluitend een gezellig familieweekend.

Afijn, nu zitten we alweer een paar weken in het ritme met werk, school en activiteiten. Ook wel weer lekker trouwens. We zijn met een project bezig zodat we ook in de wintermaanden kunnen badderen. Thuis en in de buitenlucht. Wordt vervolgd!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl